Thee, de nieuwe wijn

Een avond met Evy Thuysbaert

di 21/05/2019, 19U30

Evy Thuysbaert is herboriste en voedings- en gezondheidsconsulente

Thee wordt wel eens de nieuwe wijn genoemd. 
Meer en meer restaurants kiezen er steeds vaker voor een passende thee te serveren bij hun gerechten.
Thee heeft volgens kenners een smaakversterkend effect, net als wijn. Door de juiste thee te serveren, komen gerechten beter tot uiting.

Eerst beginnen we met de basis: je hebt infusies en thee
Waarop let je best bij het maken van een heerlijk kopje thee? 
Tijdens en na een beetje theorie, gaan we over naar praktijk!

Prijzen
cursusbijdrage : € 15
Extra

Materiaalkost/ingrediënten: 3 EUR te betalen aan de begeleiding

Plaats: lokaal 26

Dinsdag 21 mei van 19.30 tot 21.30 uur
Inschrijven van 19 januari t.e.m. 14 mei
Cursuscode: FI2019V105