Powertex in kleur

Een voormiddagreeks met Vicky Geerts

laatste tickets
za 23/02/2019 - za 27/04/2019

Ook leuk voor aanstaande mama’s (papa’s) en/of creatieve oma’s (opa’s)!

In deze cursus leer je nieuwe kleuren maken met de bestaande kleuren powertex. Deze fleurige kleuren zijn altijd leuk voor kinderdecoraties en doopsuiker maar je keuze kan ook vallen op een mooi tuinbeeld.
Kom het eens proberen en maak iets origineels voor jouw kleine spruit of om je huis of tuin te decoreren.

Powertex is een textielverharder, een soort dikke lijm waar kleur aan toegevoegd is. Met powertex kan je kunstige beelden maken zonder over kunstig talent te beschikken, alleen maar door creatief te zijn.
In 3 voormiddagen maken we een beeld naar keuze met een eigen creatieve touch die je huis, de kinderkamer of (met een laagje vernis erop) je tuin zullen opfleuren.

Kom de werkstukken zeker eens bekijken tijdens de opendeur en/of bezoek de website eens voor ideetjes: http://www.interieurguy.be/gallerij/decoratie---beelden-in/

Om met powertex te werken doe je best een schort of vuile kleding aan, want vlekken op kleding kan je niet verwijderen.

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: schort, handschoenen, afwasbakje, platte verfkwast dikte 30 mm, schaar, haardroger, glazen pot om borstel in te zetten en een curverbox om je werkstuk in op te bergen.
Materiaalkost: Ongeveer 75 EUR (voor de drie lessen en is afhankelijk van de grootte van jouw werkstuk) te betalen aan de begeleiding bij de eerste les.

Plaats: lokaal 19
Inschrijven van 19 januari t.e.m. 12 februari

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur (VOLZET)
23 februari, 23 maart, 27 april
Cursuscode: PL2019V20