Welkom in de boeiende wereld van het potlood! Delen 1 en 2

Een namiddagreeks met Marc De Vos i.s.m. Caran d’Ache

laatste tickets
ma 29/04/2019 - ma 17/06/2019

Marc De Vos is beeldend kunstenaar
Activiteit i.s.m. Caran d’Ache

Omdat het Open atelier op dit ogenblik zo een groot succes kent, zorgen wij voor een uitbreiding van het aanbod. In de eerste plaats voor hen die op de wachtlijsten staan, maar ook voor de leerlingen die interesse hebben voor deze techniek. Het is mogelijk om je voor de twee sessies tegelijk in te schrijven. Wees vlug want het aantal plaatsen per sessie is beperkt tot 12.

In deze cursus gaan wij zowel het kleurpotlood in al zijn facetten bekijken alsook het gewone tekenpotlood in al zijn hardheden toepassen. 

In de wereld van het kleurpotlood vind je twee grote families, namelijk de waterbestendige - en de wateroplosbare potloden.
De combinaties van deze twee potloodsoorten laat een oneindige variatie aan mogelijkheden toe die onmogelijk in twee sessies belicht kunnen worden. Ook de hulpmiddelen zoals stiften, blenders enz ... komen aan bod.

Caran d’ Ache zorgt er niet alleen voor dat de inschrijving mogelijk is aan een zeer democratische prijs, maar ook wordt door hen het klasmateriaal ter beschikking gesteld.

Ik heb een opleiding genoten als karikaturist en striptekenaar aan het Sint-Lucas te Gent.  Ook mijn 26-jarige ervaring in de reclamewereld zorgt ervoor dat het potlood voor mij geen geheimen meer kent. Ik leer jou om op een correcte respectvolle manier met dit prachtige materiaal om te gaan en er grensverleggende resultaten mee te behalen.

Prijzen
cursusbijdrage : € 30
Extra

Plaats: lokaal 23

Deel 2 (vervolg op deel 1): 7 maandagen van 13 tot 16 uur
29 april, 6-13-20-27 mei, 3-17 juni
Cursuscode: PL2019V61
Inschrijven van 19 januari t.e.m. 23 april