Kookcursus - ontmoeting met Marokko

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai
do 08/03/2018 - do 22/03/2018

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: Marokkaanse loempia met groenten en thee
Tweede avond: couscous met groenten en lamsvlees
Derde avond: tajine met groenten en kip

Prijzen
cursusbijdrage : € 36
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, schort, snijplank en scherp mes, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 20 januari t.e.m. 24 februari

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
8-15-22 maart
Cursuscode: FI2018V100