Bloemschikken voor beginners en gevorderden

Een namiddagreeks met Erna De Graef, gediplomeerd floriste

volzet
wo 19/02/2020 - wo 13/05/2020

Geen ervaring vereist!

In de lente is het leuk om regelmatig een vers bloemetje in huis te hebben. En als je dat zelf maakte heb je er nog meer plezier van!
Durf je er niet goed aan te beginnen? Geen probleem. Schrijf je in voor de cursus bloemschikken en de lesgeefster begeleidt je gaandeweg naar mooie bloemstukken die thuis in je huiskamer zullen staan pronken!
Ook als je ervaring hebt ben je welkom. Je kan altijd nog iets bijleren, toch?.

Dit programma geeft je niet alleen de technische kennis van bloemsoorten, materialen, verschillende stijlen en technieken in de floristiek. Tevens krijg je van de lesgeefster tips en tricks uit de moderne bloembinderspraktijk.

Prijzen
cursusbijdrage : € 85
Extra

Meebrengen: een werkbak om je materiaal in op te bergen, een snoeischaar en een gewone schaar, een ijzertang, een scherp aardappelmesje, een schort, een oude handdoek of vod, papier en schrijfgerief.

Mee te brengen de eerste les: lage schaal afmeting ongeveer 20 cm breed op 60 cm lang en 3 cm hoog (liefst waterdicht anders plastic folie voorzien), een beetje fijn wit zand om de oasis steekschuim te bedekken, 3 of 4 pakjes staalgras, 10 niet te grote calla’s (crystal blush), enkele takjes kleine orchideetjes.

Materiaalkost: 10 EUR te betalen aan de begeleiding

Plaats: lokaal 12
Inschrijven van 2 februari t.e.m. 11 februari

6 woensdagen van 14 tot 16.30 uur (tweewekelijks).
19 februari, 11-25 maart, 22 april, 6-13 mei
Cursuscode: PL2020V04