Kookcursus - ontmoeting met Marokko II

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

do 19/11/2020 - do 26/11/2020

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: vis met Marokkaanse saus
Tweede avond: couscous met kip en rozijnen
Derde avond: briwat met kip

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
12-19-26 november
Nieuwe cursisten komen op het secretariaat inschrijven vanaf donderdag 10 september tot 15 oktober tussen 17 en 19 uur.

Cursuscode: FI2020N101