Kookcursus - ontmoeting met Marokko II

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

do 19/03/2020 - do 02/04/2020

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: vis met Marokkaanse saus
Tweede avond: couscous met kip en rozijnen
Derde avond: briwat met kip

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 2 februari t.e.m. 9 maart

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
19-26 maart, 2 april

Cursuscode: FI2020V101