Welkom in de boeiende wereld van het potlood! Deel 3

Een nieuwe namiddagreeks met Marc De Vos i.s.m. Caran d'Ache

do 23/05/2019 - do 27/06/2019

Marc De Vos is beeldend kunstenaar
Activiteit i.s.m. Caran d’Ache

Omdat de ateliers 'tekenen' en 'welkom in de boeiende wereld van het potlood, delen 1 en vervolgdeel 2' op dit ogenblik zo een groot succes kennen, zorgen wij voor een uitbreiding van het aanbod voor de leerlingen die interesse hebben voor deze techniek. Wees vlug want het aantal plaatsen per is beperkt tot 12.

In deze cursus gaan wij zowel het kleurpotlood in al zijn facetten bekijken alsook het gewone tekenpotlood in al zijn hardheden toepassen. 

In de wereld van het kleurpotlood vind je twee grote families, namelijk de waterbestendige - en de wateroplosbare potloden.
De combinaties van deze twee potloodsoorten laat een oneindige variatie aan mogelijkheden toe die onmogelijk in twee sessies belicht kunnen worden. Ook de hulpmiddelen zoals stiften, blenders enz ... komen aan bod.

Caran d’ Ache stelt het klasmateriaal ter beschikking.

Ik heb een opleiding genoten als karikaturist en striptekenaar aan het Sint-Lucas te Gent. Ook mijn 26-jarige ervaring in de reclamewereld zorgt ervoor dat het potlood voor mij geen geheimen meer kent. Ik leer jou om op een correcte respectvolle manier met dit prachtige materiaal om te gaan en er grensverleggende resultaten mee te behalen.

Prijzen
cursusbijdrage : € 55
Extra

Plaats: lokaal 27

5 donderdagen van 13 tot 16 uur
23 mei, 6-13-20-27 juni
Cursuscode: PL2019V61B
Inschrijven van 19 januari t.e.m. 13 mei