Vrije Ateliers vieren Chinees Nieuwjaar!

met ‘gezondheid brengt geluk’ en vereniging België-China ‘Confucius Institute’

zo 10/02/2019, 14U00

Beste vrienden, cursisten en liefhebbers, het Chinees nieuwjaar is terug in aantocht!

Sinds 2 jaar heeft ‘Gezondheid Brengt Geluk’ de traditie overgenomen van hun meester in taiji quan, meester Si Gingcong, om elk jaar in de periode rond het Chinees nieuwjaar hun liefde voor taiji en Chinese cultuur aan de buitenwereld te tonen.
Dit gebeurde de afgelopen jaren met een ongelofelijk groeiend succes aan toeschouwers, maar ook aan deelnemers. ‘Gezondheid Brengt Geluk’ probeert dan ook elk jaar het aanbod uit te breiden om je een goede indruk te geven van de Chinese cultuur. Vooral maar niet alleen in krijgskunsten, ook in tal van andere facetten, zoals muziek, dans, thee en kalligrafie.
In 2019 begint het Chinese jaar 4716, dit is het jaar van het zwijn. Het zwijn is één van de betrouwbaarste tekens van de dierenriem, dat intelligent, verdraagzaam en gezellig is. De perfecte combo voor een leuk feest!
Heb je nog nooit van ‘Shaolin kungfu’ of ‘Taijiquan’ gehoord of ben je er een grote liefhebber van, hou je van Chinese cultuur of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen?

In ieder geval ben je van harte welkom om dit hartverwarmend gebeuren met Shaolin Kungfu en Taijiquan demonstraties, Chinese theeceremonies, Chinese traditionele muziek, kennismaking met authentiek Chinees eten ... bij te wonen.

Wegens de grote populariteit vorig jaar hebben wij er dit jaar voor gekozen om onze viering op een andere locatie te laten doorgaan, waar meer ruimte is, namelijk de Broederschool te Sint-Niklaas.
Flyers en affiches met gedetailleerd programma en gegevens zullen nog verspreid worden.

Prijzen
Basisprijs : € 10
Extra

Plaats: Broederschool Humaniora SN - Nieuwstraat 91 Sint-Niklaas

Zondag 10 februari van 14 tot 18 uur
Cursuscode: CHINEESNIEUWJAAR2019

Kaarten verkrijgbaar à 10 EUR via:
- secretariaat Vrije ateliers tijdens de openingsuren
- ‘Gezondheid Brengt Geluk’ (klik op de link)
- Mark Van Couwenberghe. mail: vcm@broeders.be
met opgave van naam, adres en aantal gewenste kaarten.

Inschrijven van 19 januari t.e.m. 7 februari

www.gezondheidbrengtgeluk.com/