Kookcursus - ontmoeting met Marokko

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

do 14/03/2019 - do 28/03/2019

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: couscous met kip en rozijnen
Tweede avond: tajine met groenten en vlees
Derde avond: briwat (bladerdeegdriehoek met kip)

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, schort, snijplank en scherp mes, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 19 januari t.e.m. 5 maart

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
14-21-28 maart
Cursuscode: FI2019V100