Thais koken - snacks - nieuwe recepten

Een voormiddagreeks met Katesiri Klangkan i.s.m. Thai Learning Center

za 25/05/2019 - za 15/06/2019

Thaise snacks worden vaak opgediend bij de thee, cocktails en ook wel als voorgerecht.
Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise snacks kunt bereiden.

De cursus behandelt de oorsprong van de diverse snacks, hoe kunnen we conserveren en verpakken, op welke manier stomen we, wat zijn de kooktijden en we leren ook iets over menubeheer.

Menu:

Dag 1: krokante mie – gefrituurde sojascheuten
Dag 2: gegrilde kip met citroengras - vissalade
Dag 3: Bajia – gefrituurde scampicakes

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, schort, snijplank en scherp mes, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: In totaal 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 19 januari t.e.m. 14 mei

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur
25 mei, 6-15 juni

Cursuscode: FI2019V75