Thais koken - snacks - nieuwe recepten

Een voormiddagreeks met Katesiri Klangkan i.s.m. Thai Learning Center
za 10/11/2018 - za 24/11/2018

Thaise snacks worden vaak opgediend bij de thee, cocktails en ook wel als voorgerecht.
Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise snacks kunt bereiden.

De cursus behandelt de oorsprong van de diverse snacks, hoe kunnen we conserveren en verpakken, op welke manier stomen we, wat zijn de kooktijden en we leren ook iets over menubeheer.

Menu:

Dag 1: loempia en gevulde loempiabladeren
Dag 2: gestoomde tapiocaballetjes en visballetjes in kokosmelk
Dag 3: gefrituurde rijstballetjes en bonensalade met chili dressing

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, schort, snijplank en scherp mes, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: In totaal 12 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 18 augustus t.e.m. 20 oktober

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur
10-17-24 november

Cursuscode: FI2018N75