Frisse veggie lente- en zomersoepen

Een avond met Ingrid De Coninck, voedingsdeskundige
wo 25/04/2018, 19U00 - 22U00

Denk jij bij soep ook aan natte, koude herfst-en winterdagen? Soep kan nochtans altijd, ook als het wat warmer is!
Tijdens deze cursus maken we verfrissende veggiesoepjes, met de geuren en kleuren van zonnige groenten en kruiden.
Wat denk je van pittige kokossoep, gazpacho van avocado en waterkers? Dit is maar een greep uit de vele inspirerende én vitaliserende soepideetjes waar je mee naar huis gaat…

Prijzen
cursusbijdrage : € 15
Extra

Meebrengen: scherp keukenmes, schort, snijplank, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Materiaalkost/ingrediënten: 6 EUR te betalen aan de begeleiding

Plaats: lokaal 26

Woensdag 25 april van 19 tot 22 uur
Inschrijven van 20 januari t.e.m. 18 april
Cursuscode: FI2018V105