Vegetarische stoofpotjes

Een avond met Ingrid De Coninck, voedingsdeskundige
ma 16/04/2018, 19U00 - 22U00

Het maken van stoofpotjes is een heerlijke, knusse bezigheid.
Niet enkel het éten ervan is zalig, maar ook het hele ritueel eromheen!
Heerlijke geuren die langzaam door het huis trekken, regelmatig even kijken of het niet te hard gaat.
Nog een laurierblaadje erbij, versgekneusde zwarte peper, even proeven…
Het toppunt van gezelligheid, niet?
Vandaag maken we heerlijke veggie varianten!

 

Prijzen
cursusbijdrage : € 15
Extra

Meebrengen: scherp keukenmes, schort, snijplank, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Materiaalkost/ingrediënten: 7 EUR te betalen aan de begeleiding

Plaats: lokaal 26

Maandag 16 april van 19 tot 22 uur
Inschrijven van 20 januari t.e.m. 31 maart
Cursuscode: FI2018V103