Ongekend Chinees eten

Een avondreeks met Zhu Ma

za 28/11/2020 - wo 09/12/2020

Hier leert men enkele Chinese hapjes en gerechten te bereiden om kennis te maken met onbekende Chinese dagelijkse kost.

Menu:
Eerste avond: Xiao Long: gestoomde dumplings met een vlees- en bouillonvulling.
Tweede avond: Rou Bao Zi: gestoomd brood met vlees- en/of groentenvulling.
Derde avond: Nian Gao: rijstcake op twee wijzen. Rijstcake in bouillon met Chinese kool, varkensvlees en (gedroogde) shiitakes en een rijstcake met ribbetjes in pikante zoetzure saus.
Vierde avond: een dagelijkse familiemaaltijd.

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen
Kost voor ingrediënten: 20 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les.

Plaats: lokaal 26

4 zaterdagen van 18 tot 21 uur
18-25 november, 2-9 december
Nieuwe cursisten komen op het secretariaat inschrijven vanaf woensdag 9 september tot 14 oktober tussen 17 en 19 uur.

Cursuscode: FI2020N95