Thais koken - snacks - nieuwe recepten

Een voormiddagreeks met Katesiri Klangkan i.s.m. Thai Learning Center
volzet
za 26/05/2018 - za 09/06/2018

Thaise snacks worden vaak opgediend bij de thee, cocktails en ook wel als voorgerecht.
Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise snacks kunt bereiden.

De cursus behandelt de oorsprong van de diverse snacks, hoe kunnen we conserveren en verpakken, op welke manier stomen we, wat zijn de kooktijden en we leren ook iets over menubeheer.

Menu:

Dag 1: krokante tofu met Thaise kruidendressing – zoete maïscakejes
Dag 2: visballetjes in kokossaus – krokante rijstplakjes met chilipasta topping
Dag 3: krokante kippenvleugels – gefrituurde rijstkoekjes met vulling

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, schort, snijplank en scherp mes en enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 12 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 20 januari t.e.m. 19 mei

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur
26 mei, 2-9 juni
Cursuscode: FI2018V75