Guysairbrush - The portrait class

Een 4-daagse workshop met Marissa Oosterlee en Guy Van Cleemputte
online inschrijven
do 02/11/2017 - zo 05/11/2017

GUYSAIRBRUSH - THE PORTRAIT CLASS
Een unieke vierdaagse workshop gegeven door één van de beste airbrushsters en kunstenares Marissa Oosterlee

Deze vierdaagse portret cursus is een must voor iedere airbrusher die wil weten hoe je een portret van schets tot eindproduct opbouwt. Met ons Tech’NEZ stappen systeem, leer je in 7 stappen hoe je moet schetsen, een onderschildering opbouwt en afwerkt met kleurlagen, texturen en details.
Iedereen werkt op zijn of haar niveau, dus zowel beginners als professionals zijn welkom om deze cursussen mee te doen.
We halen er letterlijk uit wat er in zit, zodat je jezelf thuis verder kunt ontwikkelen in iedere gewenste richting.

Wat leer je in deze cursus:

De juiste proporties vastleggen, leer observeren en vormen te herkennen, controleren van waardes en kleuren, hoe je kunt werken met dekkende en transparante kleuren, kleurentheorie, compositie met betrekking tot een portret, glaceren, creëren van diverse texturen, randen en verlopen exact neer te zetten, freehand- en shielding-technieken, hoe je wimpers en wenkbrauwen gemakkelijk kunt airbrushen, ogen, oren, lippen en neus opbouwen en samen laten smelten in de huid, wat je wel en niet moet doen met een achtergrond, hoe je realisme bereikt en hoe je uiteindelijk je eigen richting op kunt gaan met de geleerde technieken op welke ondergrond dan ook.

We laten zien hoe je met transparante, dekkende en semi-dekkende verf kunt werken. We brengen de kleuren aan zonder voormengen en laten in eenvoudige stappen zien hoe je met kleur werkt.

Schrijf je in voor deze fantastische cursus en investeer in jezelf als kunstenaar.

Onderschildering en glaceer-technieken:
Realisme zou de basis moeten zijn voor iedere kunstenaar die zichzelf respecteert. Alleen als je de regels kent kun je ze gaan breken en jezelf zover ontwikkelen als je maar wilt met een stevige basis achter je.
Het is zoals het bouwen van een huis, als de fundering niet goed is, zakt je huis vroeg of laat in elkaar.
Word je vormen, toonwaarden, kleuren, overgangen en texturen meester tijdens deze cursus!

We werken voornamelijk met de airbrush tijdens deze cursus, maar schuwen geen ander gereedschap zoals gum, penseel of potlood om prachtige schilderachtige of hyper-realistische beelden te verkrijgen.

We beginnen met een korte introductie en wat theorie en vervolgens gaan we al beginnen optekenen en het airbrushen van de donkere delen.
Daarna werken we aan de onderschildering en vervolgens de kleurlagen en details.

Deze cursus is niet alleen goed om het realisme te leren beheersen, maar ook onmisbaar voor andere kunstrichtingen. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op, aangezien het technieken zijn die je leert en dus altijd toepasbaar zijn in welke vorm dan ook.

Prijzen
cursusbijdrage : € 595
Extra

Plaats: lokaal 14
Voor meer info en inschrijven contacteer: guy.van.cleemputte@telenet.be, GSM: 0475 95 35 97

Data: van donderdag 2 november t.e.m. zondag 5 november

www.guysairbrush.be/