Kookcursus - ontmoeting met Marokko I

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

do 01/10/2020 - do 15/10/2020

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: gehakt met tomatensaus en erwten
Tweede avond: gefrituurde aubergine in de tajine
Derde avond: tajine met lamsvlees, pruimen en amandelen

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
1-8-15 oktober
Nieuwe cursisten komen op het secretariaat inschrijven op donderdag 10 september tussen 17 en 19 uur.

Cursuscode: FI2020N100