Kookcursus - ontmoeting met Marokko I

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

do 20/02/2020 - do 12/03/2020

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: gehakt met tomatensaus en erwten
Tweede avond: aubergine in de tajine en gefrituurd
Derde avond: tajine met lamsvlees, pruimen en amandelen

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 2 februari t.e.m. 11 februari

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
20 februari, 5-12 maart

Cursuscode: FI2020V100