Thais koken - vegetarische hoofdgerechten

Een voormiddagreeks met Katesiri Klangkan

za 09/05/2020 - za 06/06/2020

Thais koken is niet enkel met vlees bezig zijn in de gerechten. Door gemengde Thai-Chinese cultuur worden ook vegetarische gerechten bereid in de Thaise keuken.
Kom koken en proeven van onze Thaise vegetarische gerechten!

Menu:

Dag 1: vermicellisalade met tofu. Roergebakken shiitake met basilicumsaus
Dag 2: roergebakken sojabrokjes in shiitakesaus. Krokante tofu met chilipastasaus
Dag 3: roergebakken champignon met rode currypasta. Tofu soep op Thaise wijze.

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: In totaal 21 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 2 februari t.e.m. 27 april

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur
9-16 mei, 6 juni

Cursuscode: FI2020V74