Thais koken - hoofdgerechten - nieuwe recepten

Een voormiddagreeks met Katesiri Klangkan

za 07/03/2020 - za 21/03/2020

Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden.

Menu:

Dag 1: gefrituurde scampi in rode curry saus. Roergebakken kip met zwarte pepersaus
Dag 2: krokante vis in zoetzure saus met ananas. Roergebakken aubergine met chilipastasaus
Dag 3: rijstvermicelli salade. Roergebakken fijne rijstvermicelli met zwarte sojasaus

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: In totaal 21 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 2 februari t.e.m. 17 februari

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur
7-14-21 maart

Cursuscode: FI2020V73