Levende brouwsels - workshop fermenteren

Een namiddag met Ellen Huybrechts, stichter vzw Umami

klik en schrijf in
za 14/03/2020, 14U00

Benieuwd hoe je lekkere, bruisende en gezonde frisdranken zelf kan maken?
Schrijf snel in en leer kombucha, kefir en gemberbier kennen. Leer hoe je vrienden wordt met deze gezonde bacteriën en gisten.
Ontdek hoe makkelijk en leuk het is om je eigen brouwsels te maken.
Er valt van alles te proeven en je vertrekt met starters om thuis verder te experimenteren.

Deze workshop vindt plaats in de prachtige serre van de Warme Meente.

Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52

Prijzen
cursusbijdrage : € 13
Extra

Activiteit i.s.m. Vormingplus Waas-en-Dender

Meebrengen: 2 glazen bokaaltjes die niet lekken of hoog genoeg zijn zodat je ze rechtop kan zetten zonder lekken. Ingrediënten inbegrepen in de prijs.

PlaatsDe Warme Meente, Keimolenstraat 5, Moorsel

Zaterdag 14 maart van 14 tot 16.30 uur

Online inschrijven tot 4 maart

https://www.vormingpluswd.be