Kookcursus - ontmoeting met Marokko

Een avondreeks met Touria Zaidi en Karima Burai

do 26/09/2019 - do 03/10/2019

Op drie avonden leren we enkele Marokkaanse specialiteiten maken. We worden ondergedompeld in de geuren en smaken.

Eerste avond: tajine met lamsvlees, pruimen en amandelen
Tweede avond: Marokkaans harira (een rijkelijk gevulde en gebonden maaltijdsoep)
Derde avond: loempia met groenten

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, schort, snijplank en scherp mes, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: 10 à 15 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26
Inschrijven van 1 september t.e.m. 14 september

3 donderdagen van 19 tot 22.15 uur
26 september, 3-10 oktober

Cursuscode: FI2019N100