Tekenen is leuk met Caran d'Ache

Een voormiddagreeks met Marc De Vos

volzet
vr 27/09/2019 - vr 06/12/2019

Marc De Vos is beeldend kunstenaar
Activiteit i.s.m. Caran d’Ache

Deze door Caran d’Ache gesponsorde cursus is bedoeld voor alle mensen die NOG NIET hebben deelgenomen aan een initiatiecursus van Caran d’Ache.

In deze cursus gaan wij zowel het kleurpotlood in al zijn facetten bekijken alsook het gewone tekenpotlood in al zijn hardheden toepassen. 

In de wereld van het kleurpotlood vind je twee grote families, namelijk de waterbestendige - en de wateroplosbare potloden.
De combinaties van deze twee potloodsoorten laat een oneindige variatie aan mogelijkheden toe en daarenboven komen alle hulpmiddelen aan bod.

Caran d’ Ache zorgt er niet alleen voor dat de inschrijving mogelijk is aan een zeer democratische prijs, maar ook wordt door hen het klasmateriaal ter beschikking gesteld.

Ik heb een opleiding genoten als karikaturist en striptekenaar aan het Sint-Lucas te Gent.  Ook mijn 26-jarige ervaring in de reclamewereld zorgt ervoor dat het potlood voor mij geen geheimen meer kent. Ik leer jou om op een correcte respectvolle manier met dit prachtige materiaal om te gaan en er grensverleggende resultaten mee te behalen.

Prijzen
cursusbijdrage : € 55
Extra

Plaats: lokaal 23

10 vrijdagen van 9 tot 12 uur
27 september, 4-11-18-25 oktober, 8-15-22-29 november, 6 december

Cursuscode: PL2019N44
Inschrijven van 1 september t.e.m. 14 september